Bredband utan bindningstid

Vi tycker att det är onödigt att betala för mycket. Därför skapade vi på Riksnet prisvärda bredbandslösningar utan bindningstid för dig som företagare, liten som stor! Snabb uppkoppling är ett måste för att det moderna företaget ska fungera. Våra lösningar med blixtsnabb fiber ger ert företag de bästa förutsättningarna för att ni ska kunna fokusera på er verksamhet utan avbrott.

 

Bredband med personlig kontakt

Hos oss får du en egen kontaktperson som är med dig hela vägen. Vi levererar tryggt bredband i hela Sverige med en dedikerad företagssupport.

Komplett lösning för internet

Vi hjälper dig hela vägen från installation till snabb och prisvärd uppkoppling. I dagens uppkopplade samhälle är ett snabbt bredband ett måste för att verksamheten ska fungera, det vet vi. Därför ger vi alltid snabb service och stort engagemang för att skapa bästa förutsättningarna för ett bra samarbete.

Priser

Då nätavgifterna varierar från stad till stad kan vi inte uppge exakta priser. Kontakta oss gärna för aktuella prisuppgifter på din ort. Vi har alltid prisvärda lösningar för dig.